Sunday, 8 May 2016

Kehebatan Apricon

Aprikot Vs Kanser (Apricon Farmas Health) - Produk Anti-Kanser

APRICON adalah produk makanan kesihatan anti-kanser yang dikeluarkan oleh FARMAS HEALTH. APRICON mengandungi 100 peratus aprikot kernel yang dikisar halus setelah menjalani proses sinaran UV yang kaya dengan Vitamin B17, atau dikenali juga sebagai amygdalin atau Laetrile yang mampu membunuh sel-sel kanser dan merawat pesakit kanser yang kronik. Vitamin B17 atau Laetrile juga mampu meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan tubuh badan serta mampu meningkatkan kecerdasan dan tahap kesihatan seseorang individu. Komponen Vitamin B17 atau Amgdalin yang terdapat dalam APRICON ini berfungsi sebagai agen kimoterapi semulajadi yang mampu melawan kanser secara efektif . Berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan, B17 atau amgdalin yang terdapat dalam APRICON mampu merawat dan memulih masalah sistem metabolik dan menstabilkan sistem tubuh badan yang berfungsi secara tidak normal. Keberkesanan APRICON dalam merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain telah jelas terbukti dan diakui ramai terutamanya para penguna yang telah menggunakan poduk APRICON ini. Antara khasiat APRICON ialah:

  • Mencegah dan merawat pelbagai jenis penyakit kanser.
  • Merawat penyakit Kencing manis, Penyakit Jantung, Darah Tinggi, Gout, Asma, Sakit Sendi, dan masalah buasir
  • Mengurangkan berat badan, masalah kolestrol tinggi dalam darah, masalah ketidakseimbangan gula dalam darah. Masalah haid tidak teratur dan keputihan.
  • Mampu merawat masalah kulit seperti terdedah kepada sinaran UV, gatal-gatal dan alahan,  Juga mampu menyelesaikan masalah jerawat dan resdung, bertindak sebagai "Anti-Penuaan".Cadangan yang terbaik bagi pemakanan apricon ini adalah :

Cegah Kanser : 2 biji 3 kali sehari ( Sebelum Makan)

Rawat Kanser : 4 biji 6 kali sehari ( Sebelum Makan )


Info Produk:

150 Biji Kapsul ( Harga : RM 149, Sabah&Sarawak : RM155)

 Untuk keterangan lanjut, sila hubungi : En.Sayed : 0192449008 @ 03-8927 3332 
019-208 3523(Fadzilah)

Dikeluarkan oleh : TK Farmas Solution & Industries. 

Emel : farmashealth@yahoo.com

No comments:

Post a Comment